Märklighetstroget.se

Var det någon som sa snus?

Allt    /    29 juli, 2015    /    No Comments    

Av en händelse hamnade jag tidigare idag på http://www.köpa-snus.se/, vilket fick mig att tänka på alla gamla pojkvänner som luktat snus! Så många roliga minnen från ungdomens galna dagar. Om någon bad mig sammanfatta ungdomens år med ett doftminne skulle faktiskt snus passa alldeles perfekt! Jag snusar ibland själv nu när jag är vuxen, och jag tycker att det är ett alldeles utmärkt sätt att belöna mig själv eftersom jag inte är så förtjust i varken kakor, chips, alkohol eller godis, vilket ju annars används av många för att belöna sig själv. Att stoppa in en prilla efter jobbet känns mycket bra. Tidigare rökte jag lite då och då, men det har jag slutat med både på grund av att jag tycker att det känns ofräscht och på grund av att det slutar med att jag röker ett helt paket om jag har med mig cigaretter en utekväll. Det sker inte alls med snus, utan en dosa räcker väldigt mycket längre an ett paket cigaretter.

Mysigt
Att ha en prilla under läppen tycker jag är en mysig känsla, och jag förstår faktiskt inte dem som ogillar snus. Enligt mig finns det ingenting att ogilla med snus. Doften, smaken och känslan är ju toppen! Jag tycker att det är superbra att man numera har så många olika sorter att välja mellan, då det innebär att man kan testa massor av olika. Det finns en snussort för varje tillfälle skulle man kunna säga! Typ menthol på morgonen.