Märklighetstroget.se

Säkra din uppfinning

Allt    /    22 juli, 2016    /    No Comments    

Gör det säkra före det osäkra. Skaffa ensamhetsrätt att använda din uppfinning genom att besöka Bjerkéns Patentbyrås hemsida http://bjerken.se/se/patent/ som ser till att alla detaljer och fakta blir korrekta. När du har arbetat hårt med ett projekt är det viktigt att se till att ingen annan får en favör av det. Det gör du genom en patentansökan.

Få hjälp av ett professionellt företag
Det gäller att ha kontroll över regler och lagar så att allting blir rätt när du ska skicka in din patentansökan. Mycket behöver kontrolleras innan ansökan, då uppfinningen måste uppfylla visa krav för att godkännas som unik och egen. Ett exempel är att det endast får vara nya uppfinningar som blir godkända och därmed får produkten, uppfinningen eller idén inte visas upp för offentligheten innan en patentansökan är inskickad.

Kom i kontakt
En utarbetad patentansökan har en större chans att gå igenom om den har korrekta uppgifter samt de rätta argumenten. Företaget kommer att hjälpa dig med att se till att ansökan är korrekt formulerad. För att komma i kontakt med Bjerkéns Patentbyrå kan du gå in på hemsidan och hitta din stad, där du direkt kan komma i kontakt med en rådgivare och specialist antingen via e-post eller telefon.